Skip to main content

Подолання проблем з ерекцією за допомогою презерватива - Жорстка робота, незважаючи на гуму

Проблеми з ерекцією під час використання презервативів широко поширені і можуть мати різні причини. За даними дослідження 2013 року, проведеного Кросбі та ін., 25% чоловіків заявили, що у них виникали проблеми з ерекцією під час надягання презерватива. Однак це не обов'язково має бути пов'язано з еректильною дисфункцією. Психологічні фактори часто відіграють важливу роль.

Використання презерватива може викликати стрес і тиск, пов'язаний з необхідністю виконати роботу. Такі думки, як "Сподіваюся, цього разу спрацює" або "Минулого разу все пішло не так", створюють напружену ситуацію, яка ускладнює ерекцію. Сором або страх, що пеніс може виявитися замалим для презерватива або партнера, також можуть загострити проблеми з ерекцією.

Однак існують і суто фізичні причини: Тісний презерватив тисне на пеніс і може призвести до порушення кровотоку. Це може призвести до проблем з ерекцією, особливо якщо презерватив не підходить ідеально. Тому правильний розмір презерватива також має вирішальне значення для безтурботного і безпечного сексу.

Поради для стабільної ерекції з презервативом

1. зверніть увагу на розмір презерватива

Занадто тісний або занадто широкий презерватив може перешкоджати ерекції. Зверніть увагу на правильний розмір презерватива, це не тільки посилить відчуття і задоволення, але й забезпечить більшу безпеку, оскільки правильний презерватив не може просто зісковзнути, наприклад.

Визначте розмір презерватива зараз

2. зменшити збудження

Спробуйте розслаблено і спокійно підійти до використання презерватива. Уникайте думок про результат, натомість зосередьтеся на моменті та еротичному настрої.

3. використовуйте кільце для члена

Кільця для пеніса, наприклад, з м'якого силікону, можуть допомогти стабілізувати ерекцію, зменшуючи рефлюкс крові. Однак їх слід використовувати обережно і лише протягом коротких проміжків часу.

4. стимулюючі лубриканти

Лубриканти з м'якими інгредієнтами, що покращують ерекцію або стимулюють її, такими як L-аргінін або ментол, можуть бути корисними в деяких випадках. Переконайтеся, що немає несумісності і що гель дозволений для використання з презервативами. Щоб гель був ефективним, його потрібно наносити на презерватив, тобто на пеніс до того, як він буде одягнутий.

5 Достатнє збудження

Приділяйте достатньо часу стимуляції та збудженню. Відпустіть стрес і відволікаючі думки, глибоко дихайте і зосередьтеся на своєму задоволенні. Ви також можете підвищити лібідо та потенцію за допомогою дієтичних добавок, таких як наша добавка MISTER SIZE.

Більше порад про те, як підвищити потенцію

6. робіть перерви

Робіть короткі перерви між заняттями та змінюйте пози або види діяльності. Невелика перерва може зняти напругу.

7. правильне використання

Натягуйте презерватив на статевий член, коли він ерегований. Неправильне використання може погіршити ерекцію.

Одягайте презерватив правильно

8. жінка також повинна мати достатньо вологи

Якщо презерватив не може достатньо ковзати під час проникнення, ерекція також може зруйнуватися. Якщо ваша партнерка страждає, наприклад, від сухості піхви, статевий акт може бути не тільки дискомфортним для неї, але й вплинути на її власну стійкість. Мастила, олії та креми можуть пошкодити презерватив, тому, будь ласка, не використовуйте їх як допоміжні засоби або замінники особистих лубрикантів. Тому використовуйте тільки відповідні лубриканти, наприклад, лубриканти на водній основі, такі як MISTER SIZE Bio Lubricant, які також підходять для використання з презервативами.

9. не відволікайтеся

Думки, які відволікають від збудження, можуть сприяти проблемам з ерекцією. Намагайтеся залишатися в моменті. Причиною може бути зовнішній стрес, наприклад, на роботі чи в сім'ї.

10. спілкування з партнером

Відкритий обмін думками з партнером про страхи або невпевненість, пов'язані з використанням презерватива, може зробити ситуацію більш розкутою. Говоріть відверто про свої побоювання, проблеми та страхи, щоб обидва партнери могли краще реагувати один на одного.

11. достатня практика - мастурбувати з презервативом

Практика робить досконалим, і це також стосується презервативів. Наприклад, ви можете використовувати презерватив час від часу під час мастурбації. Таким чином ви зможете потренуватися заздалегідь і звикнути до відчуття сексу з презервативом. На той час, коли ти займешся сексом, ти вже звикнеш до презерватива і не матимеш більше жодних проблем.

12. професійна допомога

Якщо проблеми з ерекцією не зникають, може бути корисним медичне обстеження, щоб виключити органічні причини, такі як кальцифікація судин, гормональні розлади або нервові проблеми. Якщо всі поради виявилися марними, може бути корисною сімейна терапія або сексуальне консультування для усунення можливих психологічних бар'єрів. В принципі, причини еректильної дисфункції не обов'язково пов'язані з презервативами:

Інші причини еректильної дисфункції

Висновок

Якщо немає фізичних причин, при правильному підході, трохи терпіння і розслаблення, правильному розмірі презерватива і невеликій практиці, ви можете легко освоїти використання презервативів, не маючи проблем з ерекцією. Секс з презервативом - це приємний і безпечний статевий акт.

Якщо ви все ще не впевнені у виборі розміру презерватива, ми в MISTER SIZE також пропонуємо вам відповідні вимірювальні інструменти, такі як Condom Sizer, наш вимірювальний додаток або невеликі упаковки з 3 пре зервативами для безризикового тестування, поки ви не знайдете потрібний розмір.

Купуйте відповідні презервативи зараз

Mister Size
Більше речей

Займатися сексом вперше: Поради та інформація, щоб зробити його прекрасним

Читайте зараз

Що таке Перловий індекс і чому презервативи - це добре!

Читайте зараз

Правильно зберігайте презервативи

Читайте зараз